content top

1 Iunie, o zi in care le multumim!

1 iunie

1 Iunie – o zi in care rasul lor zglobiu umple vazduhul, singura zi in care asflatul rece si gri capata viata si culoare, o zi in care le multumim ca exista, ca fac lumea mai buna si ca, fara ca macar sa isi dea seama, ne invata atat de multe lucruri despre noi.

Dragi parinti, nu conteniti niciodata sa incercati sa fiti mai buni, pentru ca asa cum vom fi noi, asa vor fi si ei…

Ma gandesc (astazi si nu numai) si la acei copii pentru care viata nu este usoara si oricat de frustrant ar fi acest gand, stiu ca nu am eu cum sa ii ajut pe toti. Insa stiu sigur ca daca ne-am scutura putin de indiferenta si am face putin mai mult in perimetrul in care traim fiecare, viata acestor copii ar fi putin mai buna. Asadar, daca sunteti langa un astfel de copil (abandonat, singur, bolnav, sarac, abuzat) incercati sa aveti grija de el cum puteti, oferiti-i un zambet, o incurajare, un ajutor material…orice simtiti voi ca ii puteti da… de cate ori puteti, nu numai astazi.

La multi ani, dragii nostri copii de pretutindeni! Va iubim si va imbratisam cu drag!

PS. aveti in filmuletul atasat o activitate de 1 Iunie. Distrati-va si murdariti-va impreuna cu ei astazi! Este cel mai frumos cadou pe care un copil il poate primi de ziua lui.


Articole Similare:

Pin It

Comentariile sunt inchise.