content top

Vulpea si strugurii, un iPad ebook pentru copii. Ofer doua coduri promo

ipas ebook vulpea si struguriiAstazi vreau sa va vorbesc despre un ebook pentru iPad, foarte haios, distractiv si in acelasi timp educativ pentru copii, exact in stilul pe care il tot propovaduim pe Gradinita Virtuala de ceva timp. Si mai vreau sa ofer parintilor posesori de iPad doua coduri promo prin care pot descarca ebookul. Dar mai intai sa vedem despre ce este vorba.

Ce contine ebookul?

Ebookul contine fabula “Vulpea si strugurii”, care poate fi citita de catre parinti impreuna cu copiii, sau ascultata in engleza. Pentru piticii care invata engleza la gradinita este perfect. Pentru ceilalti, se poate povesti de catre parinti in romana. Povestea este animata, desenele sunt realizate manual, iar la sfarsit exista si un joculet de memorie.

Ce ii invata pe copii?

  • morala povestii este cea mai importanta, aceea ca nu ar trebui sa dispretuim ceea ce nu avem
  • apoi, la sfarsit, ei au ocazia sa ajute vulpea si sa ii daruiasca strugurii la care nu poate ajunge, printr-un joculet simplu de memorie. Astfel, vor invata sa ajute si sa treaca peste emotiile negative ale celorlalti, avand o atitudine constructiva
  • in plus isi vor exersa memoria pe termen scurt, dexteritatea, concentrarea si atentia la detalii

Cum poti intra in posesia ebookului?

Daca ti se pare interesant acest ebook interactiv, ai un copil intre 3 si 5 ani si vrei sa ai acces la unul dintre cele doua coduri promo pe care le ofer, trimite-mi un e-mail la florenta_danila@yahoo.com. Primii doi doritori vor primi codul.

Mai  multe detalii despre ebook gasiti in materialul video atasat. Linkul de download este aici.

 

LATER EDIT: codurile au fost deja trimise :) . Multumim frumos pentru solicitari. Va imbratisam!

 

Articole Similare:

Pin It

Comentariile sunt inchise.