content top

Recomandari de jucarii

cicciobelloDe astazi pornim o noua categorie pe blogul nostru (intitulata sugestiv “Recomandari jucarii”), speram noi utila pentru parinti si implicit pentru copii. Vom incerca sa va povestim cate ceva din experientele noastre cu diverse jucarii pe care le-am achizitionat si testat de-alungul timpului. Cine doreste sa aduca o contributie la aceasta sectiune din site este binevenit sa o faca. Daca v-a incantat o anumita jucarie, sau din contra v-a dezamagit, trimiteti-ne un e-mail si povestiti-ne despre asta (cu argumente, evident).

Ca si mama, am incercat sa fiu cat mai atenta cu achizitiile de jucarii. Am urmarit sa fie educative dar in acelasi timp sa ofere o experienta placuta pentru copilul meu. Stiti voi, sa se distreze si sa invete cate ceva in timp ce se joaca. Dar nu mereu am reusit. Astfel ca, am mai nimerit (sau primit de la altii) si jucarii nepotrivite. Eu am sa va povestesc totul din unghiul unei mame. Din cand in cand, vom avea si un psiholog care ne va da un sfat calificat. Si sper eu ca vom avea si pareri din partea voastra, a cititorilor.

Fetita mea are 4 ani si jumatate, insa am in jur si copii mai mici si imi aduc aminte si de jucarii de cand era mai micuta :) . Deci nu dati bir cu fugitii doar pentru ca aveti copii mai mici sau mai mari. Revenim in foarte scurt timp cu primele recenzii. ;) .

 

 

Articole Similare:

Pin It

Comentariile sunt inchise.