content top

Razboi de tesut pentru copii (Deico) – review

Razboi de tesut pentru copii

De Paste, Sof a primit un razboi de tesut pentru copii (marca Deico). Nu stiu daca mai sunt si alte marci, dar am zis ca e mai bine sa precizez, ca sa se stie clar care este setul de tesut la care fac referire.

Desi este destinat copiilor peste 5 ani, iar Sof are de abia 4,5 nu a avut nici o problema in a-l folosi. Am ajutat-o doar atunci cand schimba firul textil si putin la inceput, caci uita sa schimbe macazul ca sa zic asa :) ) (o sa vedeti voi despre ce e vorba daca il veti achizitiona). Si-a ocupat toata ziua tesand primul ei covoras si spre uimirea mea a avut foarte multa rabdare. De obicei nu sta prea bine la acest capitol, insa se pare ca atunci cand ii place ceva foarte tare, isi gaseste ea cumva resursele de rabdare.

Pentru noi, achizitia acestei jucarii a fost de bun augur (desi nu stiam sigur daca ii va placea). A fost foarte mandra de covorasul ei si se mai joaca si acum cu el (cateva zile chiar l-a carat peste tot cu ea), si-a exersat rabdarea si muschii mici ai mainii, care vor fi mai tarziu folositi pentru scriere. Pretul nu este mare (in jur de 30 de Ron. Mai mult sau mai putin, depinzand de locul din care il achizitionati) iar razboiul de tesut in cauza se poate refolosi. Va trebui sa faceti la un moment dat un refill pentru firele textile folosite. Vom vedea daca isi va mai gasi resursele de rabdare pentru a mai face inca un covoras. Acum pare sa ii fi scazut interesul, dar asta si pentru ca e cald si vrea sa se joace in aer liber. Are o noua pasiune: coarda.

In conclusie, in afara de greselile de ortografie de pe cutie (nu inteleg cine scrie chestiile astea), acest razboi de testut pentru copii este o jucarie foarte draguta.

Razboi de tesutRazboi de tesut DeicoRazboi de tesut Deicorazboi d etesut pentru copii

 

Articole Similare:

Pin It

Comentariile sunt inchise.