content top

Fise de lucru pentru gradinita. Forme geometrice si mijloace de transport

Dragii nostri, astazi lansam seria de fise de lucru pentru gradinita. Insa le puteti printa si folosi si acasa, cand copilasii sunt in vacanta sau din oarecare motive nu merg la gradinita.

Pentru inceput, vom repeta sau invata (dupa caz) formele geometrice, cateva mijloace de transport si culorile. Iata cele trei fise de lucru pentru ziua de astazi. Cu aceasta ocazie, copiii vor invata despre corabii, elicoptere si baloane cu aer cald, prin jocuri dstractive, descoperind diferente, unind obiecte cu aceleasi caracteristici, sau decupand si potrivind in contur.

Pentru a fixa mai bine anumite cunostinte, recomandam realizarea unor activitati creative conexe. Vezi barcuta plutitoare, corabia realizata din amprenta manutei si balonul cu aer cald.

Spor la treaba!

Corabii - gaseste diferenteleCorabii - gaseste diferentele Balon cu aer cald - decupeaza si lipeste forme geometriceBalon cu aer cald - decupeaza si lipeste forme geometrice

Elicoptere - potriveste elicopterele cu aceleasi forme geometriceElicoptere - potriveste elicopterele cu aceleasi forme geometrice

Articole Similare:

Pin It

Comentariile sunt inchise.