content top

Craft-uri pentru copii – pisicuta tigrata din tub de hartie

Craft-uri pentru copii - pisicuta

Craft-uri pentru copii - pisicuta

Dragii nostri parinti, bunici, educatori si copii, astazi am realizat o pisicuta tigrata. Stim, din cauza faptului ca am ales sa o facem mai roscata, seamana mai mult cu un tigrisor, dar sa ramanem la scopul initial si sa o numim pisicuta :) ).

Asa dupa cum v-am obisnuit in ultimele noastre articole cu craft-uri pentru copii, o sa postez in continuare si cateva informatii despre pisiciute, pe care sa le povestiti piticeilor in timpul realizarii acestei activitati.

Pisicile, impreuna cu leii, tigri, jaguarii etc  fac parte din familia felinelor.

Pisicile sunt vanatori de noapte foarte buni. In general vaneaza soareci, insecte si pasari mici. Pentru a putea prinde prada, au nevoie de simturi foarte bine dezvoltate. Asa se face ca, pisicile vad chiar si pe timp de noapte. De asemenea, pentru vanatoare au nevoie si de un auz si miros foarte bun, dar si de pernutele moi ale labutelor, ce le ajuta sa paseasca fara nici un pic de zgomot (pentru a nu alarma wsi speria prada). Mustatile sunt foarte importante si le ajuta la pipait.

In afara de simturile foarte dezvoltate, fara de care pisicutele nu ar putea vana, ele se folosesc si de gheare (cu care prind prada) si colti extrem de ascutiti, pentru a o putea manca.

Pisicile se catara foarte usor si sunt saritoare excelente. Se spune ca au noua vieti, pentru ca, datorita corpului lor flexibil si a simturilor deosebite, aterizeaza in picioare, chiar si in cazul in care sar de la inaltimi mari.

Pisicile care traiesc in casa isi pierd din instinctele de vanator, deoarece nu mai au nevoie sa isi procure singure hrana.

Ar mai merita mentionat si faptul ca atunci cand ne jucam cu pisicile nu trebuie sa punem mainile in gura sau pe fata, decat dupa ce ne-am spalat temeinic pe manute.

Acestea fiind spuse, iata si o fotografie cu pisicuta noastra tigrata. Pasii de realizare ii puteti vedea in materialul video atasat.

Daca v-a placut acest craft si l-ati si realizat, asteptam pozele voastre pe pagina noastra de Facebook. Spor la lucru!

Articole Similare:

Pin It

Comentariile sunt inchise.