content top

Un dar, un combustibil de viata si fericire

Tocmai am vazut asta pe pagina de Facebook si brusc…mi-a venit in minte cel mai pretios moment din ziua asta…ingropat, evident, in streamul gandurilor si faptelor multe si inutile care-mi umplu ziua.

Si momentul a fost de dimineata…cand am auzit-o pe Sof strigandu-ma la 8 fara 10. Se trezise din proprie initiativa inainte de ora 8, cu toate ca e vacanta si ar putea dormi oricat. A pus capul pe perna cu un dor in suflet…un dor de mine, de noi doua impreuna. Si m-a rugat mult sa o trezesc cu o ora inainte sa plec, ca sa poata sa stea langa mine inca o ora in plus.

De dimineata m-am dus langa patul ei. Era calduta si moale, cu obrajorii si buzele rosii si ochisori mici si somnorosi.

“Ce faci, mami? cat mai e pana pleci?” a intins mainile spre mine. M-am aplecat peste ea ca sa ma poata imbratisa. Ma tinea aproape, cu obrazul lipit de obrazul meu.

Cand am iesit pe usa mi-a strigat “Pa, mami! Sa ai cea mai buna zi!”

Pe urma am vazut-o pe pervazul de la bucatarie, imi facea cu mana.

Primesc constant cea mai sincera iubire din cate am simtit vreodata. Primesc un dar extraordinar, ca un combustibil de viata si fericire.

Primesc puterea de a trai prezentul, cu tot ce implica el bun sau rau. Primesc puterea de a trai orice  suferinta si de a o dizolva si puterea de a alunga, in final, gandurile urate.

Iti multumesc, iubita mea!

Articole Similare:

Pin It

Comentariile sunt inchise.