content top

Control parental pe smarphone. Cum iti suna?

Inca de cand era bebelus, Sof era atrasa de telefoanele noastre mobile. La inceput le butona haotic, mai cu degetele, mai cu dintii si le umplea de saliva si mancaruri semi-rumegate. Surprinzator insa, nu asta era grija mea cea mare, ci aceea ca, de multe ori, trimitea mesaje fara sa vrea…nu stiu cum reusea ea sa apese astfel incat sa deblocheze tastatura, dar cumva se intampla…Au fost si dati in care a sunat chiar oameni din agenda…moment in care ma gandeam daca nu cumva am zis vreo treaba nepotrivita sau prea intima, in timp ce apelatul asculta nestigherit de la capatul celalalt :) .

Acum a invatat sa citeasca si butonatul cu dintii a evoluat, asa incat “zburda” prin meniu mai ceva ca mine si stie sa aleaga din agenda nume pe care sa le sune…

Ma bucur ca cei de la Vodafone au fost pe faza  si au construit o aplicatie inteligenta, prin care poti limita accesul copilului la anumite aplicatii, la internet, la apeluri, mesaje si alte tipuri de continut, intr-o perioada de timp aleasa.

Aplicatia este foarte utila si parintilor care vor sa ofere copiilor mai maricei un smartphone, asigurandu-se insa ca acestia il pot folosi in deplina siguranta, ca nu il utilizeaza in timpul orelor de scoala, sau ca nu le distrage atentia de la teme etc.

Daca dispui de un telefon cu sistem de operare Android, atunci o poti descarca de aici.

 

 

Articole Similare:

Pin It

Comentariile sunt inchise.