content top

Brasoveni, voi cum petreceti weekendul copiilor?

weekend copii brasovLa Brasov ploua de vreo saptamana cel putin si nu se mai opreste. Se zvoneste insa ca de maine vom putea vedea pe ici pe colo cate o raza de soare si ca in weekend va fi chiar cald. Fiind weekendul copiilor, m-am tot uitat la ce posibilitati de a petrece doua zile speciale cu cei mici exista la Brasov.

Nico mi-a sarit in ajutor cu un articol foarte util (ii multumesc) din care am aflat despre inca un centru de echitatie (Taramul Cailor – Cismasu). O sa il vizitam in curand, caci Sof e fan calarit.

Vreau sa mai adaug la lista lui Nico un eveniment care mi s-a parut dragut, in primul rand pentru ca implica miscare si cei care ma cunosc stiu ce parere am despre masinile electrice cu pedala, care implica efort zero din partea copilului. Este vorba despre un concurs de biciclete in parcul Nicolae Titulescu. Ah si incepand de vineri, vine circul :D , deci daca sunteti amatori ne vedem acolo.

Bike’s cool, caci asa se numeste concursul, este pentru copiii cu varste cuprinse intre 6 si 14 ani, dar cred ca o sa merg cu Sof putin la plimbare sa vedem si noi ce si cum, caci isi tine bicicleta si trotineta in portbagaj non stop :) . Asadar, sambata, 2 Iunie, ora 11 sunteti invitati la o portie de miscare si la o demonstratie de virtuozitate din partea unor trialisti romani de exceptie. Mai multe detalii gasiti aici.

Daca mai stiti despre alte evenimente interesante dedicate copiilor in weekendul ce vine, share in comentarii. Ah, si sa fie la Brasov :) .

Mersi!

 

Articole Similare:

Pin It

Comentariile sunt inchise.