content top

Sanatatea are gust

Sanatatea are gust

Sanatatea are gust

In noul context, in care avem din ce in ce mai multi copii supraponderali, dar si intr-un context pe cat  de vechi, pe atat de actual, acela al grijilor legate de mofturile copiilor la masa, de obiceiurile lor alimentare si asa mai departe, doctor Mihaela Bilic vine cu o carte care pare sa ne luminze putin, sa clarifice multe lucruri si sa ne invete cum e corect sa procedam inca din faza diversificarii alimentatiei copilului, dar si atunci cand totul pare prea tarziu, cand copiii au obiceiuri alimentare dubioase si kilograme in plus.

Foarte important, cartea (pe numele ei, Sanatatea are gust) se adreseaza tuturor categoriilor de varsta, incercand sa rezolve si acele probleme pe care le au copiii mai mari (aflati la varsta adolecentei). Parintii acestora stiu foarte bine cu ce se confrunta, mai ales atunci cand vorbim despre imaginea de sine a fetelor aflate la aceasta varsta, de disfunctii si probleme in alimentatia lor, de tendinte spre anorexie etc.

Ideea principala, cu care eu sunt in totalitate de acord, este ca gusturile se educa, mai  usor in faza copilariei si mai greu, dar nu imposibil, in etape ma avansate din viata copilului si chiar adultului.

Scriu despre aceasta carte, pentru ca tocmai am vazut la Social Media for Parents, o  prezentare foarte interesanta si foarte pertinenta din punctul meu de vedere, sustinuta de Mihaela Bilic. De aceea imi permit sa va recomand cartea. O  puteti cumpara de aici.

Articole Similare:

Pin It

Comentariile sunt inchise.